Cisco Excess

Ce este Excess Cisco?

În timp ce majoritatea produselor Cisco sunt vândute ca conditie noua prin canale autorizate tradiționale, ocazional, Cisco rămâne cu un inventar de produse în exces, care mai au viață utilă, dar care sunt cu o cerere limitată din partea canalelor tradiționale autorizate. Acesta este motivul pentru care Cisco a creat un canal de produs în exces (cunoscut anterior ca vânzare en gros) pentru a vinde cu reduceri semnificative.
Acest stoc este format din echipament supraprodus, comenzi corporative anulate, rotații ale depozitelor, contracte de leasing expirate și modele demo.
Echipamentul este clasificat ca excess al canalului de distribuție Cisco și este destinat revânzării către un grup selectat de companii.

Informații cheie despre hardware-ul excesiv al Cisco

  • All products sourced from Cisco WholeSale channel are designated with a “-WS” at the end of the part number.

  • All products are eligible for Smart Net Total Care (SNTC) support and have a valid version of the IOS loaded and relicensed by Cisco.

  • All products are fully functional and may include minor cosmetic imperfections.

  • All products supplied in original Cisco packaging however box is usually labeled ”Cisco Excess” to distinguish from traditional condition.

  • Wholesale products are not part of Cisco Refresh „-RF” program, which is a separate channel and also available on request from Sparta Distribution.

 

Cisco pentru întreprinderi mici

ciscoSB

Telefoane IP

ciscophone

Cisco wireless

cisco wireless

Securitate firewall

ciscofirewall

Cisco retelistica

Cisco Networking

Cisco Nexus

Cisco Nexus

Permiteti sa avem grija noi de necesitatea aprovizionarii alternative in echipament hardware

PROVOCATI-NE